Dutch Broiler Hero

Lower Cost Dutch Icon

Lagere Productiekosten

De Cobb500 biedt een aanzienlijk voordeel als het gaat om het verlagen van uw productiekosten. Dit wordt voornamelijk bereikt door een goedkopere voersamenstelling, evenals een verbeterde V.C. en een hogere verkoopbare vleesopbrengst. Het grootste deel van de totale productiekosten zijn afkomstig van het voer, de Cobb500 kan door zijn flexibiliteit ook met lagere voerkosten een uitstekende groeisnelheid behalen. Voorzie de Cobb500 van optimale omgevingscondities door het volgen van onze management adviezen waardoor het volledige kostenbesparende potentieel benut wordt. Lagere voerkosten naast een optimale leefomgeving voor de dieren zullen meer verkoopbare opbrengst opleveren, waardoor de totale productiekosten worden verlaagd.

Feed Conversion Ratio

Geweldige voederconversie

Door het gebruik van de nieuwste real-time v.c.-technologie is de Cobb500 geselecteerd om een ​​optimale v.c. te bereiken, die jaar na jaar zal blijven verbeteren. Hiermee kunt u niet alleen uw productiekosten nu verlagen, maar ook in de toekomst. De Cobb500 kan goed presteren en een lage v.c. bereiken door middel van kwaliteitsvoer en een goede leefomgeving. De Cobb500 in zijn optimale comfortzone houden via een goed temperatuur management en de juiste ventilatie evenals goede verlichting en watermanagement, is de sleutel tot het bereiken van een geweldige V.C. De eerste zeven dagen is de meest kritieke periode, omdat de kuikens het voer het meest efficiënt omzetten in gewicht. Het volgen van onze vijf principes tijdens de startfase en het uitvoeren van het juiste management, zal er toe bijdragen dat het volledige potentieel van de uitzonderlijke v.c. van de Cobb500 wordt benut.

More Robust Bird 2

Robuustheid

Dierwelzijn en leefbaarheid zijn enorm belangrijk voor ons, bij Cobb. De Cobb-selectieprogramma's hebben bij de ontwikkeling van de Cobb500 de nadruk gelegd op leefbaarheid, groeisnelheid en voerconversie-efficiëntie als hoge prioriteiten, terwijl ze daarnaast ook de gezondheid en het welzijn van onze dieren blijven verbeteren. De Cobb500 is daarom robuust en in staat om onder uiteenlopende milieuomstandigheden goed te presteren waardoor het sterftecijfer laag blijft. Het toepassen van onze aanbevelingen van het management en het zorgdragen voor ideale leefomstandigheden is essentieel, zodat dieren zich prettig voelen en gezond blijven. Zoals bij de meeste jonge dieren, zijn de eerste levensdagen cruciaal. Door de kuikens goed van start te laten gaan, blijven dieren gezond gedurende de volledige periode van het koppel.

Case studies

Wij zijn overtuigd van ons product en onze klanten ook. Ontdek zelf de uitzonderlijke resultaten die onze klanten bereiken met de Cobb500.

 

Beste managementpraktijk

De Cobb500 wordt geleverd met een ongeëvenaarde technische ondersteuningsservice, die alle noodzakelijke specialismen omvat om u te helpen het potentieel van uw dier te maximaliseren. Hier zijn enkele artikelen van ons team die zijn gepubliceerd in de wereldwijde industriepers.

Middelen

De eerste zeven dagen zijn cruciaal voor de algemene ontwikkeling van de Cobb500. Hier vindt u alle technische hulpmiddelen die nodig zijn om u te helpen bij het managen van uw vleeskuikens, inclusief managementgidsen, supplementen en technische posters.

 

Neem contact op met Cobb

* Geeft een verplicht veld aanThank you for contacting Cobb. Your message has been submitted.

×